Известие

Collapse
No announcement yet.

Млад и неопитен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от deyan_88
    И така,благодаря отново за инфото,и имам едно въпростче пак.Хидравликата ми тече,и че си е за смяна или ремонт си е ястно ама ми казаха ,че е към 200лв. една втора ръка.И за сега нямам пари,и само и доливам хидравлично масло.И да ва попитам проблем ли е ако наливам различни масла,а не все едно и също.В смисал не компот да правя вътре на всяко доливане различно.Ами да речем ,че както сега ми свършват 2-та литра с които е карано 2 3 месеца и ако не намеря сащото да сложа друго.Благодаря предварително
    Гледай само цвета на маслото да е еднакъв-при тебе трябва да е червен щото има едно зелено мато е за ФВ
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И така.Благодаря отново за всички съвети.Аз пак имам нещичко да питам.Като светни лампичката за бензина това какво ще рече колко литра гориво ми остава в резорвоара или по скоро колко би трябвало да има вътре.То аз на тази колица така и не и намерих документи от производител,кадето да пише така ,че да ва питам аз вас.А иначе да ви се похвалям наи-после доживях момента в които да я заведа да я постегнат.Сега в понеделник отпрашвам към Сливен,купих хидравлична реика 2-ра ръка и посабрах парички за останалите неща. А сега само се моля да нямам мн ядове по нея
      Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Ааа и още нещо.В една друга тема прочетох нещо което ми направи впечетление."Жалко че тогава не бях сложил накрайника на ауспуха за 8лв дето вдига 20коня" Това е написано от Vesko84 в темата за календара.че, идеята ми е има ли такова нещо да се качат по такав начин 20 коня и за какво става въпрос, или колегата нещо блафира.(Sorry за тъпите въпроси ама... )
        Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Има как да няма,качва 20коня или 30магарета,ти преценяваш как ще върви по добре!
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

хехе ами аз пак ако искам 25 катъра да кача кво трябва да направя :P ...мерси пак за акалите ама ако някои ми отговори конкретно на въпросите мн ще сам му благодарен..че може пак и да го почерпя..на свадбата!!
            Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Здрасти
              Значи мисля че по документи ако ти свети лампата имаш 6.5 литра още в резервоара, бях проверявал преди време. А колкото до накрайника за ауспуха - написах го иронично защото се сетих за една статия за Голф 2 http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%...%D0%BB%D1%84_2
              иначе ако наистина търсиш ефект ти трябва нещо такова http://redline-tuning.com/cat/3/view/6/ може и на старо да се намери ако имаш късметр те не ръждясват.
              2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
              ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
              sigpic

Comment

Здравеи.Еи тва вече е нещо друго.Ае и аз така си мислех за "накраиника" ама нали все още сам в тази област и да питам. А иначе за оная другата бория не е скапо ама по нататака вече ще мисля и за такива работи.А за тия вицове за Golf II сам без коментар.Просто се позабавлявах. и благодаря за инфото.
                Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Здравеите.Аз сам с нов въпрос сега.Свети ми една лампичка на бордовия комп. ама незнам за какво в тя,само предполагам 4е е за скоростната котия ама не сам сигурен.точно в средата на колата не6то.Аз го начертах и да видите.Извиняжам се че не е по подробно но не ми се прерисува6е сега точно от колата а по спомени карах.И така надявам се че 6те ви стане ястно.Благодаря отново.
                  Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Първоначално публикувано от deyan_88
                    Здравеите.Аз сам с нов въпрос сега.Свети ми една лампичка на бордовия комп. ама незнам за какво в тя,само предполагам 4е е за скоростната котия ама не сам сигурен.точно в средата на колата не6то.Аз го начертах и да видите.Извиняжам се че не е по подробно но не ми се прерисува6е сега точно от колата а по спомени карах.И така надявам се че 6те ви стане ястно.Благодаря отново.
                    Проблемация със 4х4 системата имаш
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Брех...

Пък при мен свети, като се износят накладките.
                      Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

Тази кола няма 4x4, погледни накладките или да не е прекъснат кабела към тях.
                        Не се Заяждам-Просто изразявам Мнение!!!Alfa Romeo 145 1.4

Comment

Бобо е прав,тази индикация е за проблем с 4Х4-то.
                          Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                          sigpic

Comment

Алфиста,пак се изказваш не подготвен!
                            Не се Заяждам-Просто изразявам Мнение!!!Alfa Romeo 145 1.4

Comment

Здравеите.Хора имам голям проблем пак.Значи първо за отговорите,ами аз нямам 4ь4 задвижване а накладките си ги смених преди седмица.И като ги смених 2 3 дена не ми светеше лампичката ама сега светна.Ама както и да е,да си свети там те спирачките са ми пушка вече, ами друго ме мача сега тази кола.Снощи си я карах прибрах си я в гаража и си беше супер.Ама тази вечер отивам аз да я паля и съеденителят ми хлатна.Просто някакъв хлабав такъв.Все едно нямам съеденеител.Имам чувството че го държи само една прожинка.И утре ще ходя да тарся един "маистор" да доиде до нас да види от какво може да е това.Кажете утре тоя като доиде какво да гледа.Тои човека сигурно разбира ама аз на такива селски изпалнители нямам доверие.А да я дарпам до сервиз.Незнам.Мерси за съветите пак
                              Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Провери дали имаш спирачна течност в казанчето,то е общо за спирачките и съединителя,сигурно от студовете ти е изтекла през долната помпа на съединитела.
                                Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                                sigpic

Comment

Working...
                                X